Ligging

Gelegen in Maastricht met 6 hectare prachtige grond ligt Kinderboerderij tegen woonwijk De Heeg aan. De kinderboerderij biedt de mogelijkheid om de het stedelijke van Maastricht even achter u te laten, zonder de stad te hoeven verlaten. Daarmee biedt de kinderboerderij voor uw kinderen en uzelf de mogelijkheid om kennis te maken met land en dier. 

Faciliteiten

Op Kinderboerderij De Heeg vindt u, naast de dieren, een grote natuurspeeltuin, een blotevoetenpad, verschillende dierenweiden, stallen en een vlindertuin met een eendenvijver. Ook biedt de kinderboerderij de mogelijkheid uw vergadering bij ons te organiseren middels een unieke vergaderlocatie met uitzicht over het volledige terrein en wordt er nu gewerkt aan het plaatsen van een tuinhuis waar u enige tijd ontspannen kunt zitten onder genot van een kleine versnapering.

In onze winkel de zeute inval” kunt u terecht voor producten uit de streek (zoals verse appelsap, eieren van onze eigen kippen en honing), maar ook om uw bezoek aan de kinderboerderij nog meer smaak te geven. 

Keurmerken

Wij beschikken over het door de Gezondheidsdienst voor dieren uitgereikte Keurmerk Zoönosen. En zijn aangesloten bij de Vereniging van Speciale Schapenrassen, en de Kunekune Vereniging Nederland.

GGD

Erkend leerbedrijf

Kinderboerderij De Heeg is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat leerlingen die de opleidingen ... volgen, bij ons stage kunnen komen lopen. 

Bereikbaarheid

De kinderboerderij is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De kinderboerderij is rolstoelvriendelijk en er worden honden toegelatenop het voor erf.