top of page
Aardbeien plukken
achter wit gele pootjes.png

FAQ

 • Mag je eten van thuis meenemen voor de dieren te voederen?
  Nee, niet alle dieren mogen alles eten, we willen niet dat ze buikpijn krijgen! Je kunt bij ons wel voederzakjes kopen als je het leuk vindt de dieren te voeren, dan weten we ook precies wat ze krijgen. Je mag wel groente van thuis meenemen die we dan onder de dieren gaan verdelen.
 • Ik heb thuis nog groente liggen, mag ik dat meenemen voor de dieren?
  Jazeker, graag zelfs! Onze dieren zijn dol op groente. Meld je even bij een van de medewerkers. Alvast hartelijk dank!
 • Ik vind het leuk met dieren te werken. Kan ik jullie meehelpen?
  Heel graag! We zijn altijd op zoek naar extra handen. Dieren voeren, in de groentetuin werken, paarden verzorgen... Laat het ons weten, bel/mail of loop gewoon binnen, we zien je graag tegemoet!
 • Heb je als vrijwilliger een VOG nodig?
  Ja, deze dien je aan te leveren. Zo nodig geven wij ondersteuning bij de aanvraag.
 • Kan ik mijn verjaardag bij jullie vieren?
  Ja, natuurlijk kan dat! We hebben verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, met knutselactiviteiten en echte ponyfeestjes. Wil je zelf je feestje organiseren, dat kan ook bij ons, je huurt dan een deel van onze locatie. Liever ook een frietje of snacks erbij? Kan ook! Kijk op onze pagina 'kinderfeestjes' en neem contact met ons op zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken!
 • Kan ik op de pony rijden?
  Ja, natuurlijk! Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kan je bij ons een ponyritje maken. Kijk wel even of er genoeg personeel is. Het is mogelijk telefonische te reserveren, ook op andere dagen. Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden. Ook kan je bij ons ponylessen volgen. Kijk onder het kopje 'activiteiten', daar vindt je alles over onze ponylessen.
 • Kan ik ook bij jullie iets eten of drinken?
  Ja natuurlijk kan dat. We hebben een eigen boerderijwinkel waar je iets kleins kunt eten of een drankje of ijsje kunt kopen.
 • Is er ook een speeltuin?
  Jazeker, naast de speeltoestellen is er ook een echte natuurspeeltuin waar je heerlijk kunt spelen. Ook is er een blotevoetenpad en staan er voldoende fietsjes om een rondje te fietsen.
 • Ik heb nog een oud electrisch apparaat thuis liggen. Kan ik dat bij jullie inleveren?
  Ja, dat kan op ons recycle-punt. Hier krijgen alle apparaten een tweede leven door ze te recyclen. Ook kapotte lampen kan je hier inleveren.
 • Ik heb geen tijd om mee te helpen maar wil wel graag doneren, kan dat?
  Donaties zijn altijd zeer welkom. Wij hebben maar een gering budget en moeten het vooral hebben van donaties. U kunt bij ons pinnen of overmaken op bankrekening NL15INGB 0006 4707 17 t.n.v. stichting Kinderboerderij De Wieringenberg. Onze dank is groot!
 • Komen jullie ook naar mensen toe met de dieren?
  Ja hoor, geregeld gaan we met een of meerdere dieren op bezoek, bijvoorbeeld naar een bejaardenhuis, school, communie of andere gelegenheid. Neem gerust contact met ons op bij speciale wensen.
 • Kan ik makkelijk met een kinderwagen of rolstoel de dieren bezoeken?
  Ja dat kan zeker. Het terrein is rolstoelvriendelijk.
 • Is het mogelijk een ruimte te huren op de kinderboerderij?
  Ook dat kan! Denk bijvoorbeeld aan vergaderen. Een groene omgeving werkt zo veel beter. Neem vooral contact met ons op met uw wensen zodat we mee kunnen denken in oplossingen.
 • Ik heb een specifieke vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken?
  Neem contact op met Irma (directeur) 06-49 80 85 61 of spreek haar aan als ze op de kinderboerderij is. Je kunt ook mailen voor vragen en/of meer informatie kbdeheeg@hotmail.com of telefonisch 06-82 69 36 39. Volg ons ook op facebook voor alle actualiteiten.
bottom of page