top of page
20190525_135740_edited_edited.jpg

activiteiten

Regelmatig organiseren we activiteiten rondom een bepaald thema of seizoen. Toegankelijk voor jong en oud. Zo is er ieder jaar een schaapsscheerdersfeest en kan er met pasen volop gezocht worden naar eieren! Er is altijd iets te beleven op kinder- en zorgboerderij De Heeg!

 

Kinder- en zorgboerderij De Heeg is een echte ontmoetingsplek. Niet alleen voor  kinderen en hun (groot)ouders , maar voor alle bewoners in Maastricht-Heuvelland. Daarom ontwikkelen we steeds nieuwe activiteiten en betrekken we nieuwe doelgroepen. Senioren en ouderen kunnen dan een eigen programma volgen, met aandacht voor ambachten, natuur en vooral gezondheid.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor alle actuele activiteiten.

Schoolbezoek

Voor scholen kunnen we een aangepast programma maken naar een specifiek thema of onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan het onderwerp 'wonen', de kinderen kunnen dan hier op de boerderij kijken hoe de dieren hier wonen. Bij het onderwerp 'seizoenen' kunnen de kinderen hier het seizoen beleven en zien wat dit betekend voor de dieren.

Ook is onze boerderij erg geschikt voor schoolreisjes. Neem vooral contact met ons op voor informatie en om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We maken er graag een gezellige en informatieve dag van voor de kinderen.

bottom of page