Agenda


25 mei schaapscheerdersfeest

Zet het alvast maar in je agenda.

 

Onze schapen worden geschoren en zijn dan weer klaar voor de warme zomer. Kijk maar naar de foto's van onze Ivar. 

Er zijn dan ook verschillende oud-Hollandse spelletjes te doen, een ritje op onze Liesje of een ritje op de sulky met Fellow.

Natuurlijk kan je geschminkt worden, knuffelen met de dieren en gewoon heerlijk spelen.


Op Koningsdag zaterdag 27 april is er een vrijmarkt op de kinderboerderij! Er zijn ook allerlei spelletjes te doen. Gewoon gezellig spelen en met de dieren knuffelen kan natuurlijk ook altijd.

Tot dan!


2e paasdag is de boerderij open

Vanaf 12u heeft de paashaas de eieren verstopt. Kom je ook gezellig eitjes zoeken? Wil je leuk geschminkt worden? Dat kan ook. Je kan natuurlijk ook gewoon gezellig komen spelen.


Koningsdag 27 april is er een vrijmarkt op de kinderboerderij! Wil je ook komen en spulletjes kopen of verkopen? Laat het dan weten. 

 

Liesje en Fellow.

Iedere woensdag en in het weekend staat Liesje klaar voor de ponyritjes. Ze vindt het natuurlijk ook fijn als ze eerst verwend wordt met een fijne poetsbeurt. Fellow houdt daar ook van. 


Tijd om de jassen uit te doen... dus ook onze schapen mogen hun jassen uit.

Het was al een paar dagen echt zomers. Wij doen dan onze jassen uit, maar dieren kunnen dat in de regel niet zo snel als wij dat doen. Schapen hebben misschien wel de dikste jassen in van alle dieren op Kinderboerderij De Heeg. Omdat ze zelf niet snel een jasje aan of uit kunnen doen, gaan we ze daarbij helpen. Hiernaast zie je waar en wanneer.

Wil je weten hoe dat werkt? Dan moet je komen! We hopen iedereen te zien.


Het is Pasen bij Kinderboerderij de Heeg en we nodig je uit!

Op Kinderboerderij de Heeg vieren we de wisselingen van de seizoenen. De winter is voorbij en de lente staat voor de deur. Alle mensen en dieren kijken weer uit naar wat warmer weer, bloemetjes in de wei en vers voedsel (in de vorm van vers gras, blaadjes en fruit). 

Daarom organiseren we op 31 maart aanstaande een lentefeest en we zouden het leuk vinden als je ook zou komen. 

Wat gaan we doen?

  • het is de zaterdag voor Pasen en wat hoort er bij Pasen? Juist: paaseieren zoeken. Ons terrein is groot genoeg om heel lang eieren te kunnen zoeken. Wie weet, vind jij de meeste?
  • Ben je klaar met zoeken? Dan kun je nog eieren verven, lammetjes knuffelen, schminken, op een pony zitten of gewoon een beetje spelen en ontspannen. 
  • En als het nog steeds koud is, kun je je komen warmen aan een heus paasvuur!!! ?

We hopen dat je komt!

Aanmelden hoeft niet, iedereen is welkom! Dus neem je vader, moeder, broer(s), zus(sen), oma, opa of je beste vriend of vriendin maar mee!

Tot zaterdag 31 maart!

 

Heb je nog vragen, vul onderstaand formulier in en we melden ons zo snel mogelijk bij je!