Tom, onze kalkoen

Dit is Tom, onze kalkoen. Is hij niet wonderschoon? We zijn heel trost op hem. En, niet te vergeten, ook op onze vrijwilliger en fotograaf Cor. Het toont nog maar eens wat een bijzondere dieren kalkoenen zijn. Wil je meer weten over kalkoenen?Op de website van School TV hebben ze een interessant filmpje. Wil je even lachen? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Open Dag Citaverde levert veel bekijks!

Op 25 april was er op Kinderboerderij De Heeg een open dag van Citaverde. Dat leverde veel bekijks op, zoals je op de foto's hiernaast kunt zien. 

Citaverde is een VMBO/MBO school, waar duurzaamheid belangrijk is. Een aantal leerlingen van deze school komt gedurende het jaar bij ons stage lopen. 

Wil je meer over Citaverde lezen of wil je ook bij ons stage lopen? Dat kan. Op de betreffende pagina's vindt je meer informatie!

De start van de lente hebben we gevierd met een paasactiviteit

Op zaterdag 31 maart was het zo ver: op Kinderboerderij De Heeg hebben we de start van de Lente gevierd. Dat was een groot succes. We zijn blij met het bezoek, de aandacht voor onze dieren en het plezier dat we met elkaar hebben beleefd. We verheugen ons dus ook al op de volgende activiteit. Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer we wat gaan doen!!!

Heb je zelf nog leuke foto's van de paasactiviteit die je graag op onze website zou willen zien? Stuur ze ons dan toe, dan zullen wij ze zo snel mogelijk plaatsen. En wil je nog wat over onze paasactiviteit kwijt? Dan kan dat hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

vlindertuin

speeltuin

onze dieren