Tom, onze kalkoen

Dit is Tom, onze kalkoen. Is hij niet wonderschoon? We zijn heel trots op hem. En, niet te vergeten, ook op onze vrijwilliger en fotograaf Cor. Het toont nog maar eens wat een bijzondere dieren kalkoenen zijn. Wil je meer weten over kalkoenen?Op de website van School TV hebben ze een interessant filmpje. Wil je even lachen? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Open Dag Citaverde levert veel bekijks!

Op 25 april was er op Kinderboerderij De Heeg een open dag van Citaverde. Dat leverde veel bekijks op, zoals je op de foto's hiernaast kunt zien. 

Citaverde is een VMBO/MBO school, waar duurzaamheid belangrijk is. Een aantal leerlingen van deze school komt gedurende het jaar bij ons stage lopen. 

Wil je meer over Citaverde lezen of wil je ook bij ons stage lopen? Dat kan. Op de betreffende pagina's vindt je meer informatie!

Reactie plaatsen

Reacties

loan financial
20 dagen geleden

Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com
Mr. Sumiti

Fiacre
een maand geleden

Dobrý deň, chcel som sa s vami porozprávať o našej ponuke úveru na štruktúru financovania. Skutočne ponúkame pôžičky od 3 000 do 20 000 000 eur s úrokovou sadzbou do 3 %. Doba splácania sa pohybuje od 1 do 30 rokov v závislosti od výberu kupujúceho. Naším cieľom je bojovať proti chudobe a ctiť tých, ktorí potrebujú financie, no sú seriózni, čestní a môžu si to dovoliť. Ak máte záujem, môžete z toho vyťažiť maximum. V prípade záujmu nás kontaktujte na email fiacrerayes@gmail.com

Cameron Yvonne Galloway
2 maanden geleden

Hallo allemaal, Mijn hart gaat omhoog om dit middel te gebruiken om onschuldige mensen te redden die in de verkeerde handen zouden zijn gevallen bij het zoeken naar een lening online. Met alle nederigheid wil ik persoonlijk alle aanvragers van online leningen waarschuwen om heel voorzichtig te zijn bij het verkrijgen van een lening, want het is geen nieuwigheid voor oplichters om overal op internet te verspreiden die beweren leningen aan te bieden. Ik was eerder een slachtoffer en ik hoop plechtig dat ik een winnaar zal zijn als je mijn advies wilt aannemen. Een paar maanden geleden was ik financieel erg gespannen, en door mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Alle hoop was bijna verloren totdat een collega 'Mike Harris Private Loan Company' voorstelde als een betrouwbare en betrouwbare online geldschieter voor mij, aangezien ik op het punt stond zelfmoord te plegen met een verlies van ongeveer 8000 euro; als God het wil, vroeg ik een lening van 'Mike Harris Private Loan Company' op aanbeveling van Cynthia (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail. com) en WOW in minder dan 72 kantooruren Ik heb een kredietwaarschuwing ontvangen waarin wordt bevestigd dat mijn rekening is bijgeschreven met het leningfonds van 20.000,00 euro die ik oorspronkelijk had aangevraagd. Als God mij, na veel te hebben verloren, het licht heeft laten zien met de hulp van 'Mike Harris Private Loan Company, dan kunt u zeker ook een lening krijgen van deze erkende kredietinstelling. ALLEMAAL, als u, uw familielid of een gesloten persoon dringend een lening nodig heeft, CONTACTEER of help u communiceren met de particuliere kredietverstrekker Mike Harris per e-mail op (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail. com)

Vlindertuin

Speeltuin

Onze dieren