Vrijwilligerswerk op Kinderboerderij De Heeg

Zonder vrijwilligers kunnen wij onze boerderij niet laten draaien. Vrijwilligers zijn onmisbaar op de kinderboerderij, zonder hen kunnen de hekken gesloten worden.
Zij zijn iedere dag, wekelijks of maandelijks op de kinderboerderij te vinden.
De vrijwilligers - van jong tot oud - zijn op verschillende gebieden actief.
Ze helpen bij de verzorging van de dieren, helpen in de kantine en/of zijn bezig met onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.

Maar wij zoeken nog steeds mensen die ons team wil komen versterken. Ben jij er een van?

Lijkt het je leuk om met dieren en/ of kinderen bezig te zijn?

Wij hebben nog vacatures open voor de algemene zorg van de dieren (voeren, hokken schoon maken, socialiseren), voor hulp bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten en feestjes.


Ben je handig?

Wij hebben nog vacatures voor algemeen onderhoud van onze stallen, weiden, gebouwen en hokken. Waar dieren zijn, gaan dingen soms kapot en moet er vaak  iets gemaakt worden. Kan je goed verven? Draad spannen, timmeren, betegelen, of dingen in elkaar zetten? Dan hebben wij jou nodig?


Werk je graag met de schoffel? Dan hebben wij 6 hectare grond die onderhouden moet worden. Wij hebben de vlindertuin, diverse kleine plekjes dat beplant zijn, een pluk tuin en het blotevoetenpad. Ook hebben wij bepaalde verblijven die onderhouden moeten worden

Sta je liever in de kantine? Wij zoeken iemand voor in onze winkel en die de bezoekers kan voorzien van versnapperingen. Iemand die de keuken kan voorzien van koffie en die binnen een beetje orde kan scheppen.


En heb je wat tijd over? 
Dan kun jij  je aanmelden als vrijwilliger op de kinderboerderij via i.noordhoek@gmail.com