Dagbesteding op Kinderboerderij de Heeg

Boerderij de Heeg is naast kinderboerderij een plek waar maatschappelijke participatie en re-integratie mogelijk is. Wij bieden aan maatschappelijke instellingen de mogelijkheid om hun cliënten op de boerderij een zinvolle dagbesteding aan te bieden, mensen die zorg of begeleiding nodig hebben.

U kunt bijvoorbeeld de dieren voeren, hokken verschonen en andere verzorgende taken uitvoeren die betrekking hebben op de dieren.Tevens is het mogelijk om te werken in het groen. We beschikken over 6 hectare grond en daar is altijd onderhoud nodig. We zien u graag komen. Op de boerderij is het ook mogelijk om te  klussen. 

Clienten die in de dagbesteding werken zijn bij ons vrijwilliger. Momenteel werken op Kinderboerderij de Heeg clienten, voor ons vrijwilligers van de Levanto groep, Talent, De Werkmeester, Astara, De Kinderbescherming en Reclassering Nederland.

Hoe kan men bij de boerderij terechtkomen? Men kan zelf contact opnemen, of via een maatschappelijke instelling (zie boven), het UWV, de sociale dienst, het sociaal team, het asielzoekerscentrum en noem maar op. U bent welkom.